Karizma Mode

Heren

E-mailadres Afdrukken PDF

 

Karizma is gestart als een kledingwinkel voor dagelijkse kleding voor heren. Het assortiment bestaat uit o.a. jassen, spijkerbroeken, pantalons, truien, schoenen, overhemden en accessoires.

 

Jassen

Wij bieden elk jaar jassen aan van Nickelson en zelf geproduceerde kwaliteit jassen. Dit bieden wij voor prijzen die verschillen van winkels in het centrum. Van deze jassen is bekend dat ze zeer kwalitatief zijn. Men ziet ze overal in het straatbeeld. Wij krijgen elk jaar de wintercollectie van Nickelson vanaf september en de zomercollectie vanaf februari.

 

Naast de jassen met een merk bieden wij ook jassen met het merk Karizma (eigen productie). Deze jassen zijn het afgelopen jaar zeer populair geworden onder jongeren. De jassen zijn gemaakt van een speciaal stof (wat meestal gebruikt wordt bij tenten en paraplu’s) waardoor ze geen regen en wind doorlaten. De prijzen van deze jassen zijn gelijk aan de jassen met een internationaal bekend merk maar ze zijn ook warmer dan deze jassen. Dat kunnen honderden klanten van ons wel navertellen.

 

Wilt u geen merk, maar wel een mooie jas. Die hebben wij ook in de winkel. Wij hebben minimaal tien modellen die u kunt bekijken en proberen in de winkel. Ze zijn warm, mooi, duurzaam en goedkoop.

 

 

 
You are here: Home Heren